Timeforcare logo and payoff

Wij zoeken jou!

Wij bieden zorgprofessionals een platform om gezamenlijk de zorg- en welzijnssector te bedienen. Zowel de zelfstandige zorgprofessional als de ervaren flexwerker die op uitzendbasis werkt.

Wij zijn specialist in het bemiddelen tussen zorginstellingen en zorgprofessionals en matchen je met particuliere zorgvragers. Wij geloven in het generalistisch werken, zijn continue bezig met ontwikkeling en bieden je:

Flexwerk korte en lange termijn binnen de GGZ, Gehandicaptenzorg, Verpleeg- en verzorgingstehuizen & Thuiszorg, Jeugdzorg en justitiële instellingen

Persoons Gebonden Budget en particuliere zorg/begeleiding

Centrale zorginkoop Wmo/Awbz

Opleidingen/cursussen om je te ontwikkelen tot de generalistische hulpverlener, zodat je zorgsector breed inzetbaar bent.

Wij zijn doorlopend op zoek naar vakbekwame zorgprofessionals binnen de zorg- en welzijnssector…

helpende/verzorgende niveau 2+3

verzorgende IG

verpleegkundigen niveau 4/5  (GGZ)

wijkverpleegkundige en verpleegkundige in de wijk

sociaal pedagogisch werkers

sociaal pedagogisch hulpverleners

woonbegeleiders

groepsleiders

SPV’ers

ZZP’er

Als zelfstandig ondernemer in de zorg heb je ruimte en keuze in wanneer, waar en hoe je werkt. Wij bieden je de juiste tools en helpen je met alles rondom het ondernemerschap. Of je nu starter bent of al jaren ondernemer, je werkt aan je eigen carrière met de zekerheid van een professionele organisatie die achter je staat! 

We zijn altijd bereikbaar en geloven in een persoonlijke manier van zaken doen. Wij houden de lijntjes graag kort. Uw personeelstekort wordt voortaan met Timeforcare snel opgelost. Wij werken door heel Nederland voor alle doelgroepen binnen de zorg en welzijn.

TimeforCare

TimeforCare logo

De verbindingspartner
in de zorg

TimeforCare